Bota

Më në fund ndodhi! Merkeli dhe Tsiprasi shtrëngojnë duart

Screen Shot 2015-02-12 at 20.16.22“Shpresoj të mund të punojmë së bashku pavarësisht vështirësive”. Kështu kancelarja Angela Merkel ka përshëndetur kryeministrin grek, Alexis Tsipras kur iu “prezantua” nga presidenti Hollande në sallën e Këshillit Europian, sipas burimeve qeveritarë grekë. “E shpresoj edhe unë”, ka qenë përgjigja e buzëqeshur e Tsiprasit, që edhe këtë herë nuk ka vënë kravatë. Takimi i tyre i parë u kufizua me një shtrëngim duarsh dhe shkëmbim puthjesh në faqe.
bota.al

Leave a Reply

Back to top button