Bota

Në serverin e Hillary Clintonit

Screen Shot 2015-09-02 at 13.31.04

Midis emailave të kandidates presidenciale gjenden “unknoën unknoëns”, paqartësira, budallallëqe dhe seri televizive. Panorama e një zone gri që nuk tërheq simpati elektorale

Informacionet më të rëndësishme të gjendura në 4368 emailat e Hillary Clinton të publikuara nga Departamenti i Shtetit janë ato që nuk dimë. 125 dokumente të grupit të fundit janë fshirë pjesërisht apo tërësisht sepse përmbajnë informacione të shënuara si “confidential”, niveli më i lartë i diskrecionit në hierarkinë zyrtare…

[real3dflipbook id=”458″]


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close