Thenie

“Nëse mban sytë nga gjërat që ke në jetë, do të kesh gjithmonë më shumë”. Pak frymëzim për ju

 

Frymëzimi duhet të vijë nga vetja. Njeriu duhet të jetë pozitiv. Kur ke mendime pozitive, gjëra pozitive të ndodhin.

Deep Roy

Kurrë mos e kufizo veten tënde, për shkak të imagjinatës së kufizuar të të tjerëve.

Mae Jemison

Bëhu vetë ndryshimi që dëshiron të shohësh në botë.

Mahatma Gandhi

Mbaje fytyrën nga rrezet e diellit, dhe nuk do të shohësh kurrë një hije.

Helen Keller

Kampionia shihet jo kur fiton, por nga mënyra si ringrihet kur humbet

Serena Williams

Çdo njeri duhet ta jetojë jetën e vet si një model për të tjerët

Rosa Parks

Pavarësisht asaj që të thonë njerëzit, fjalët dhe idetë kanë fuqinë të ndryshojnë botën

Robin Williams

Nëse mban sytë nga gjërat që ke në jetë, do të kesh gjithmonë më shumë

Oprah Winfrey

Misioni im në jetë është që jo thjesht të mbijetoj, por të lulëzoj

Maya Angelou

Duhet të bësh gjërat që mendon se nuk mund t’i bësh

Eleanor Roosevelt

Disa njerëz kërkojnë një vend të bukur. Të tjerë e bëjnë vetë një vend të bukur

Hazrat Inayat Khan

Lumturia shpesh futet tinëz nga një derë, që ti kishe harruar se e kishe lënë hapur

John Baryrmore

Përpiqu të bëhesh ylber në renë e dikujt tjetër

Maya Angelou

Lajmi i keq është se koha fluturon. Lajmi i mirë është se piloti je ti.

Michael Altshuler / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close