Udhetim & Turizem

Një perlë e ekoturizmit

Arkipelagu San Blas, plazhi i Ishullit Guanidup. Arkipelagu i San Blas përbëhet nga qindra ishuj të vegjël. Përafërsisht 365 ishuj dhe shkëmbinj, nga të cilët vetëm 49 janë të banuar. Ata shtrihen në bregun verior të Istmit të Panamasë, në lindje të Kanalit të Panamasë.

Një pjesë e distriktit Guna Yala ndodhet përgjatë bregut të Karaibeve dhe është shtëpia e indianëve Guna.

San Blas dhe zona përreth është një strehë për ekoturistët për shkak të mjediseve të saj të virgjëra. /Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close