Bota

Pesë arsyet pse Evropa po dështon me emigracionin

Screen Shot 2015-09-02 at 6.13.03 PM

Nga Jacopo Barigazzi

“Politico.Eu”

Ndonjëherë duket sikur ka vetëm një gjë, mbi të cilën të gjithë mund të bien dakord, kur është fjala për krizën e emigracionit në Evropë: se diçka duhet bërë. Përtej kësaj, s’ka shumë konsensus. Aftësia për t’iu përgjigjur numrit në rritje të refugjatëve që vijnë në Evropë – qoftë të gjallë apo të vdekur – pengohet nga ndarjet midis vendeve, përçarjet brenda vendeve, qasjet e ndryshme ndaj të njëjtit problem si dhe përgjigjet e përbashkëta të ngadalta apo jo të qënësishme. Po pse Evropa s’mund të veprojë më shpejt? Është diçka e komplikuar. Këtu janë 5 arsye pse kontinenti ndodhet në ngërç:

[real3dflipbook id=”459″]

 

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close