Covid19Covid19 lajme nga bota

Rastet kalojnë 10.3 milion

Numri i infeksioneve të konfirmuara koronavirus gjatë pandemisë ka kaluar 10.3 milion, duke u rritur me mbi 100,000 në nën tetë orë të martën sipas gjurmuesit të Universitetit Johns Hopkins, i cili bazohet në të dhënat zyrtare të qeverive.

Aktualisht ka 10.302.052 raste të njohura, dhe 505.505 vdekje.

Këto janë dhjetë vendet me ndikim më të madh për sa i përket numrit të rasteve të konfirmuara.

SH.B.A.: 2,590,552 (Vdekjet: 126,140)

Brazili: 1,368,195 (Vdekjet: 58,314)

Rusia: 640,246 (Vdekjet: 9,152)

India: 566.840 (Vdekjet: 16.893)

MB: 313,470 (Vdekjet: 43,659)

Peru: 282.365 (Vdekjet: 9,504)

Kili: 275.999 (Vdekjet: 5,575)

Spanja: 248.970 (Vdekjet: 28,346)

Italia: 240,436 (Vdekjet: 34,744)

Irani: 225,205 (Vdekjet: 10,670)

 

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close