Bota

Schulz: Tsiprasi vë Greqinë në rrezik

Screen Shot 2015-02-02 at 20.29.01

Duke mos respektuar kushtet e rëna dakord me Trojkën, Tsiprasi “e vë vendine  tij në rrezik”. E ka thënë presidenti i Parlamentit Europian, Martin Schulz për të përjavshmen gjermane, Der Spiegel. “Zgjedhësit grekë duhet që të jenë realistë. Premtimet elektoralë mbahen rrallë dhe nuk ka elefantë të kuq që dinë t’i bien trombës”.

Leave a Reply

Back to top button