Bota

Skenaret e parashikueshme të zgjedhjeve greke të së djelës

 

Screen Shot 2015-09-19 at 08.49.55

Nga Douglas J. Elliott

“Brookings Institute”

Këtë të djelë, grekët mbajnë sërish zgjedhje parlamentare. Për herë të parë, pjesa tjetër e botës nuk duhet të mbajë frymën pezull dhe të pyesë veten, nëse është gati të nisë një raund tjetër i krizës së euros. Cilado nga dy partitë e mëdha që do të fitojë, do të formojë një qeveri koalicioni me disa prej partive të qendrës, duke i mundësuar udhëheqjes së re, që në mënyrë komode të miratojë marrëveshjet për të cilat është dakordësuar gjatë verës me pjesën tjetër të Evropës…

[real3dflipbook id=”529″]


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close