Zodiak

Të lindurit në shenjën e GAFORRES, çfarë i tremb më shumë në këto momente?

Keni bërë ndryshime dhe keni frikë për pasojat që do të kenë mbi të tjerët

Ajo që ju frikëson më shumë për momentin është të bëni ndryshime në mënyrën tuaj të të jetuarit, që herët a vonë do të përfundojnë duke u vërejtur dhe gjykuar nga të tjerët. Nëse deri tani keni provuar gjithmonë të jetoni në gjysmën e rrugës, midis asaj që dëshironi dhe asaj që presin të tjerët, pasi të keni kuptuar se kush jeni me të vërtetë, ju lind nevoja të jetoni ashtu si dëshironi ju vetë. Dhe duke vepruar kështu, ju keni ngritur një frikë mbase të tepruar, në lidhje me reagimet e mundshme të njerëzve që ju doni.

E vërteta është se duke u bërë më në fund vetja juaj, ju do të jeni një person më i lumtur dhe për këtë arsye më i dashur, gjë që me të vërtetë do t’ju ​​befasojë në këtë kuptim, duke ju pranuar ashtu siç jeni dhe duke mos ju bërë të ndiheni fajtorë për çdo ndryshim. Ndërsa për të tjerët, do të keni mundësi të kuptoni se kush ka më shumë kërkesa sesa dashuri nga ju dhe me siguri, personi që jeni bërë tashmë do të preferojë të largohet prej tyre, në vend të dëgjojë gjykimet. Në fund të fundit, ndryshimi do të thotë edhe kjo sjellje. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close