Bota

Tsipras: Do të respektojmë detyrimet ndaj BE dhe FMN

New Greek government to be sworn in“Detyrimi për të respektuar mandatin e qartë të popullit, duke i dhënë fund politikës së shtrëngimit dhe duke rikthyer një agjendë të rritjes ekonomike, nuk do të thotë në asnjë mënyrë që nuk do të respektojmë tërësisht detyrimet tona kundrejt kredive të Bankës Qendrore Europiane dhe FMN”: e ka deklaruar kryeministri grek, Alexis Tsipras në një mesazh me email të cituar nga agjencia Bloomberg.

Leave a Reply

Back to top button