Analiza

Votimet në Turqi dhe Erdogani. Sfida dhe mundësi të një “fuqie të madhe rajonale”

“Geopolitics”

Zgjedhjet e afërta politike mund të shënojnë një pikë kthese në procesin e ripërcaktimit të politikës së jashtme të Ankarasë. Nga çështje të brendshme në Lindjen e Afërt, nga Azia Qendrore në raportin me Rusinë dhe Kinën: si ndryshojnë skenarët për Turqinë dhe çfarë perspektivash happen për vendin në të ardhmen e afërt

Screen Shot 2015-05-31 at 18.36.57

Zgjedhjet politike që do të mbahen në Turqi me 7 qershor do të futen në një kontekst rajonal dhe ndërkombëtar, të karakterizuar nga ndryshime të thella… Kliko me poshte per te lexuar analizen e plote te “Geopolitics”

[real3dflipbook id=”256″]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close