Bota

Xhon xhihadisti vret pengun tjetër. “Të etur për gjakun tuaj!”

Screen Shot 2015-01-31 at 23.08.11Ka vdekur nga dora e Xhon xhihadistit gazetari japonez Kenji Goto: “Makthi i Japonisë ka filluar”. Si zakonisht, si një lloj trofeu makabër, ISIS më pas ka shpërndarë videon e prerjes së kokës në internet. Filmimi as një minutë është prodhuar nga Al Furqan Media Foundation, “shtëpia prodhuese” e ISIS dhe është shpërndarë në mbrëmje. Goto është me tutat ngjyrë portokalli ashtu si dhe pengjet e mëparshëm të shtetit islamik. “Ju bashkë me aleatët tuaj budallenj – thotë Xhon xhihadisti – nuk e keni kuptuar se ne jemi të etur për gjakun tuaj”. Më tej ai thotë se “me dëshirën e Allahut, Shteti Islamik ka autoritetin, fuqinë dhe një ushtri të etur për gjakun tuaj”.

Leave a Reply

Back to top button