Enciklopedike

Zgjidhni një nga tre pendët dhe zbuloni një mesazh të veçantë

Ne jemi personalitete të lidhura me thelbin e shpirtit tonë. Shpirti mund të thuhet të jetë vetëdije më e lartë dhe gjithmonë komunikon me ne. Kur lidhemi me thelbin e shpirtit tonë, ne jemi në paqe me veten tonë. Disa mënyra për t’u lidhur janë meditimi, leximi, shkrimi, sjellja e ndërgjegjësuar në vetvete.

Zgjidhni një nga këto pendë dhe zbuloni mesazhin që duhet të dëgjojë shpirti juaj.

Nëse keni zgjedhur …

1. Shpirti juaj po ju vë përpara frikave tuaja, në mënyrë që t’i njihni, t’i identifikoni dhe të lëvizni drejt kuptimit dhe rimëkëmbjes. Frika jonë na paralizon dhe ajo pengon emocionet, mendimet tona. Por frikërat tona nuk janë diçka e vërtetë, ato janë fryt i mendjes sonë. Duke kuptuar frikën tuaj, ju liroheni nga burgu juaj dhe i jepni shpresë zemrës.

2. A i lejoni të tjerët të ndikojnë në emocionet tuaja? Është e mundur që kjo të ndodhë në jetën tuaj dhe shpirti juaj po ju komunikon. Është e rëndësishme që të mos lejoni të tjerët të ndikojnë tek ju, secili ka të drejtën të marrë vendimet e veta, bazuar në perceptimin e vet.

3. Shpirti juaj po përpiqet t’ju tregojë se keni një personalitet unik dhe cilësi të jashtëzakonshme. Ju jeni shumë kokëfortë dhe kërkues, vullneti dhe forca juaj e brendshme janë të nevojshme për t’ju çuar përpara. / Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close