Lifestyle

A e dini cilët janë 5 Ligjet e Budallallëkut njerëzor?

Nr.5 është ndoshta më i rëndësishmi. S’duhet ta harroni asnjëherë

Budallallëku ka disa konstante, dhe sipas ekspertëve ai u përgjigjet 5 ligjeve:

1) Secili prej nesh, gjithmonë e nënvlerëson numrin e budallenjve në qarkullim.

2) Mundësia që një person të jetë budalla, është e pavarur nga çdo tipar tjetër (arsimi, mjedisi, etj.).

3) Budallai është ai që u shkakton dëm të tjerëve, pa patur ndërkohë asnjë përfitim për veten e tij.

4) Njerëzit jobudallenj nënvlerësojnë gjithmonë potencialin e dëmshëm të budallenjve.

Në veçanti, jo budallenjtë harrojnë se në çdo kohë dhe vend, të kesh të bësh dhe / ose të shoqërohesh me budallenj, është një gabim që kushton shtrenjtë.

5) Budallai është personi më i rrezikshëm që ekziston. / Bota.al

One Comment

  1. me i rrezikshmi nder te gjithe njerezit nga ana sociale eshte mosmirenjohesi sipas viktor hygo
    sipas oscar wilde eshte i marri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close