ZZZFun

Bëje testin: zgjidh një mace dhe zbulo diçka interesante për veten tënde

Bota moderne kërkon vazhdimisht vendime të shpejta dhe të rëndësishme. Për të qenë të suksesshëm, nuk duhet të keni frikë të merrni përgjegjësi, të jeni në gjendje të fitoni njerëzit dhe t’i udhëhiqni ata.

Të gjitha këto cilësi quhen cilësi udhëheqëse. A keni atë që duhet për të qenë një udhëheqës? Një test i thjeshtë dhe interesant do t’ju ndihmojë ta zbuloni. Zgjidhni macen që ju pëlqen më shumë dhe do të mësoni diçka interesante për veten tuaj.

Nëse keni zgjedhur:

A. Liderë karizmatikë

Ju jeni udhëheqës me një karizëm të zjarrtë. Mendja juaj e mprehtë ju lejon të merrni vendime të rëndësishme pa vonesë. Ju jeni të zgjuar, simpatikë dhe bujarë.

Ju i doni sfidat dhe garat. Ju jeni të pamatur dhe të pasionuar. Njerëzit ju besojnë sepse sharmi juaj mund të frymëzojë dhe motivojë ata përreth jush. Edhe kur misioni duket i jashtëzakonshëm, ju mund të fitoni 120% nëse thjesht pranoni sfidën!

B. Liderë të qetë dhe të relaksuar

Si drejtues, ju jeni në gjendje të udhëhiqni një numër të madh njerëzish në një mënyrë shumë koherente dhe të rregullt. Ju vlerësoheni se lejoni njerëzit të tregojnë kreativitetin dhe aftësinë e tyre.

Ju kurrë nuk krijoni situata stresuese, kështu që ekipi juaj nuk drejtohet nga frika e shefit, por nga një respekt i thellë për ju. Sigurisht, ju zemëroheni herë pas here, por mund të jeni të duruar kur ju nevojitet më shumë. Ekipi juaj është i lumtur të zhvillohet me ju.

C. Udhëheqës të butë

Ju jeni udhëheqës të sjellshëm. Lejoni ata që janë përreth jush të ndihen kaq rehat dhe të qetë, saqë nganjëherë mund të jetë e vështirë të thuash nëse jeni një drejtues apo një anëtar i zakonshëm i ekipit.

Ju dini të dëgjoni mendimin e të gjithëve përpara se të merrni ndonjë vendim. Ju dukeni shumë tërheqës, kështu që njerëzit mendojnë se mund t’ju drejtohen me pyetje dhe kërkesa.

Back to top button
Close
Close