ZZZFun

Merrni një mesazh shpirtëror nga flutura që keni zgjedhur

Bëni zgjedhjen tuaj dhe lexoni mesazhin që ka ruajtur për ju!

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Engjëjt tuaj po ju kërkojnë ta doni dhe pranoni veten aq sa pranoni dhe doni ata që ju rrethojnë.

Gjithmonë bëni më të mirën tuaj për të parë pozitivisht të tjerët dhe për t’u dhënë atyre përfitimin e dyshimit. Tani është koha t’i jepni vetes të njëjtin respekt dhe të mbani mend se sa të mrekullueshëm jeni.

Ju jeni një Qenie Hyjnore e Dritës dhe një dhuratë e shkëlqyer për botën përreth jush! Gjithmonë duhet ta mbani mend këtë dhe të vëzhgoni me kujdes se si mendoni dhe flisni me veten tuaj.

Nr. 2

Ju keni punuar shumë kohët e fundit! Merrni pak kohë sot për t’u argëtuar!

Gjërat kanë qenë pak stresuese kohët e fundit dhe ju meritoni pak kohë të lirë. Gjeni gëzim në çdo moment apo bukuri që ju rrethon dhe në jetën e përditshme.

Thjesht duke qenë aty në kohën tuaj të nevojës dhe duke shijuar frytet e punës së vështirë që keni bërë së fundmi, do të ndiheni të rinuar dhe të gjallëruar.

Nr. 3

Ligji i tërheqjes është shumë real dhe kohët e fundit keni menduar se çfarë nuk shkon me lidhjen tuaj me të. Sigurohuni që nuk po punoni për energjinë e dëshirës, ​​por po lëvizni përmes energjisë së vetëdijes që tashmë është e juaja.

Ju keni humbur një lidhje me Burimin Hyjnor të gjithçkaje që është dhe universit që ju rrethon. Ju mund të përpiqeni të kontrolloni situatën ose t’i bëni të gjitha vetë, engjëjt janë këtu për t’ju kujtuar se keni ndihmë nëse hiqni dorë nga ndjenja se duhet të kontrolloni fatin tuaj.

Merrni një moment për të kujtuar se fati juaj është tashmë brenda jush dhe gjithçka që duhet të bëni është të futeni në të dhe ta lejoni atë të shfaqet rreth jush.

Back to top button