ZZZFun

Ndizni një qiri dhe zbuloni se çfarë ka nevojë më shumë për shpirtin tuaj

Ekziston një koncept i energjisë emocionale … Nëse kjo energji dobësohet, personi do të përjetojë lodhje emocionale përmes depresionit. Prandaj, emocionet janë të nevojshme.

Zgjidhni një qiri që ju tërhoqi më shumë vëmendjen dhe shikoni kuptimin më poshtë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Shpirti yt kërkon paqe. Ju keni ndezur një qiri jeshil. Ju duhet të pushoni në një mjedis pozitiv dhe të relaksuar, duhet të relaksoheni dhe të izoloheni nga të gjitha problemet, telashet dhe marrëdhëniet.

Merrni pak kohë për veten tuaj, shijoni shoqërinë tuaj dhe jini të sigurt, kjo është gjithçka që i duhet shpirtit tuaj tani.

Nr. 2

Shpirti juaj po kërkon dashuri. Ju keni ndezur një qiri të kuq, i cili zakonisht mishëron pasion, emocione të forta, ndjenja.

Tani për tani, ju nuk keni mjaftueshëm një nivel të nënndërgjegjeshëm të ngrohtësisë, kujdesit, vetëbesimit, mbështetjes nga një i dashur. E tëra që shpirti juaj ka nevojë tani është të kuptoni, të ndiheni të dashur.

Nr. 3

Shpirti juaj po kërkon një mrekulli. Ju keni ndezur një qiri me ngjyrën e misterit, të misticizmit, një qiri të pazakontë që përdoret rrallë.

Ju mund të dëshironi që dëshira juaj e fshehtë të realizohet, të cilën e konsideroni të parealizueshme. Pak njerëz zgjedhin këtë qiri, ju jeni ndryshe, të rrallë dhe keni një mision të madh në këtë botë!

Nr. 4

Shpirti juaj kërkon pastërti. Ju keni zgjedhur një qiri të bardhë, dëshironi thjeshtësi dhe qartësi, sinqeritet, triumf të drejtësisë.

Keni nevojë për situata, probleme dhe marrëdhënie të parashikueshme, pa ndonjë befasi të pakëndshme.

Back to top button