Kinema & TV

Filmat që patjetër duhet t’i shikoni së bashku me partnerin

movies-780x439Man From Earth

Nëse të dy jeni çift që emocionoheni nga historia dhe faktet rreth njerëzimit, atëherë ky është filmi i duhur për ju, transmeton Telegrafi.

manfrom

Scott Pilgrim vs the World

Njëjtë sikurse djaloshi në film, Scott Pilgrim, i cili i lufton ish të dashurit e të dashurës së vet për t’ia fituar zemrën, ky film do t’ju jap motivim për t’i tejkaluar pasiguritë që i keni me ish të dashurit e partnerit tuaj.

scott

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Nga ky film mund të mësoni diçka edhe lidhjet më të dhimbshme që ekzistojnë.

eternal

Creed

Ky film do t’ju bëj të kuptoni se pavarësisht sa e rëndësishme është fusha apo puna juaj, njëjtë ka rëndësi edhe puna e partnerit.

Të dy duhet të mësoheni ta doni dhe të adaptoheni me kulturën e punës së njëri-tjetrit.

creed

Silver Linings Playbook

Sepse fajet tuaja si individë nuk duhet t’ju distancojnë, në fakt, çmenduria duhet t’ju bëj së bashku. /Telegrafi/

silver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close