Lifestyle

I duan meshkujt këto fjalë, nga femra që kanë në krah

Gratë janë të njohura për natyrën e tyre emocionale dhe të butë, e nga kjo nuk është çudi që ndjenjat e tyre të shkatërrohen si rezultat i përplasjes së ndjenjave.

Kjo do të thotë që ato e përkthejnë marrëdhënien e tyre si të duan. Por gaboheni nëse vetëm femrat duan komplimente.

Edhe pse meshkujt janë komplet temperament tjetër nga femrat dhe shumë rrallë mund t’i shohim duke qarë, ata thjesht nuk hyjnë shpesh në kontakt me ndjenjat e tyre.

Megjithatë, mund të vijë si tronditje për ju nëse u themi që burrat ashtu sikurse gratë dua të komplimentohen nga partnerja e tyre.

Në foto-galerinë e mëposhtme do të ndajmë me ju 10 fraza që i dashuri juaj ‘fshehurazi’ ëndërron që ju t’ja thoni.

1.Vlerësoni veprimet e tij ndaj jush, thuajani me zë.

2.Tregojini se sa e doni, sa më shpesh përshpërisini në vesh fjalë të ëmbla.

3.Komplimentojeni për veshjen dhe stilin.

4.Tregojani se sa i bukur është…

5.Lëre ta dijë se ju jeni e vëmendshme për çdo veprim të tij në marrëdhënien tuaj.

6.Vlerësoni çdo përpjekje të tij kur mundohet tu lumturojë.

7.Lëre atë ta kuptojë se si të bën të ndihesh.

8.Vlerësoni parfumin e tij.

9.Bëja të ditur që kur je me të ndihesh e sigurtë.

10. Bëjeni ta kuptojë që ai është i zgjedhuri juaj, me fjalë të tilla si psh. Unë të përkas vetëm ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close