Thenie

Këto janë disa thënie për jetën, që nuk keni për t’i harruar kollaj

“Sado e vështirë mund të të duket jeta, ka gjithmonë diçka që mund ta bësh dhe të korrësh sukses”. – Stephen Hawking

“Jeta është 10% çfarë të ndodh dhe 90% si reagon ndaj asaj që të ndodh”. – Charles R. Swindoll

“Jeta nuk ka të bëjë me të gjeturit e vetes. Jeta ka të bëjë me të krijuarin e vetes”. – George Bernard Shaw

“Jeta është vërtet e thjeshtë, por ne këmbëngulim ta bëjmë atë të vështirë”. – Confucius

“Gjallërohu, shijoje jetën, buzëqesh më shumë, qesh më shumë dhe mos iu fut kaq thellë gjërave”. – Kenneth Branagh

“Jeta ime është mesazhi im”. – Mahatma Gandhi

“Në fund, nuk ka rëndësi se sa vite ke jetuar, por se jetë kanë pasur brenda vitet e tua të jetës”. – Abraham Lincoln

“Mos qaj sepse mbaroi, qesh sepse ndodhi”. – Dr. Seuss

“Jeta është shumë e rëndësishme që të merret seriozisht”. – Oscar Wilde

“Jeta mund të kuptohet vetëm mbrapsht, por duhet të jetohet duke ecur përpara”. – Soren Kierkegaard

“Në tri fjalë unë mund të përmbledh gjithçka që kam mësuar për jetën: Ajo thjesht vazhdon…”.  – Robert Frost / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close