ZZZFun

Ky test psikologjik do t’ju tregojë se cilat janë problemet tuaja në dashuri

Nëse gjëja e parë që keni parë në foto ishte brejtësi, atëherë ndoshta problemet tuaja të dashurisë kanë të bëjnë me mënyrën se si ndiheni për mjedisin tuaj. Në thelb keni frikë të mos pranoheni. Ju nuk doni të jeni vetëm! Ndjeni një dëshirë të thellë për tu dashur!

Ndoshta ka diçka brenda jush që krijon pasiguri dhe ju bën të veproni pa vetëdije në këtë mënyrë. Prandaj mund të jesh xheloz, i varur ose, anasjelltas, mbrojtës.

Keni frikë të mos lëndoheni, të mos refuzoheni dhe kjo mund të luajë kundër jush kur bëhet fjalë për dashuri. Është e rëndësishme që të punoni për veten në mënyrë që të lidheni me të tjerët nga një vend më i shëndetshëm dhe më i dashur.

Personi në profil

Nëse gjëja e parë që keni parë në foto ishte personi në profil, atëherë ndoshta problemet tuaja në dashuri lidhen me egon që keni.

Vënia e egos përpara gjërave të tjera gjatë gjithë kohës mund të çojë në shumë konflikte: të jesh në mbrojtje, të viktimizohesh, të mos pranosh kritika, të marrësh gjithçka personalisht, etj. E kundërta e egos është dashuria, pranimi.

Puna për dashurinë për veten mund t’ju ndihmojë të largoheni nga egoja në mënyrë që të lidheni me të tjerët me anë të zemrës suaj.

Back to top button
Close
Close