Lifestyle

Një njeri mund të kalojë mesatarisht pranë 7 psikopatëve në ditë… dhe fakte të tjera psikologjike

Një njeri mund të kalojë mesatarisht pranë 7 psikopatëve në ditë…

Gjithmonë shkoni me zgjedhjen që ju frikëson më shumë, sepse pikërisht ajo do ju ndihmojë që të rriteni.

Kur njerëzit ju thonë që keni ndryshuar, ka 95% shanse që ju të keni pushuar së sjelluri ashtu si duan ata.

Të kërkosh falje nuk do të thotë gjithmonë që ju e keni gabim dhe tjetri ka të drejtë. Do të thotë që vlerësoni marrëdhënien, më shumë se sa egon tuaj.

Dhimbja e ndryshon personalitetin tuaj. Të gjithë kanë një histori, ajo është arsyeja përse ata janë ashtu si janë.

Një studim ka treguar se injorantët janë më të prirur të mendojnë se janë brilantë. Ndërsa njerëzit inteligjentë i nënvlerësojnë aftësitë e tyre.

Gratë shpesh e gjejnë veten më të tërhequra nga dikush që i bën të qeshë. E qeshura forcon marrëdhënien.

Njerëzit më të palumtur në botë, janë ata që e vrasin mendjen shumë se cfarë mendojnë të tjerët.

Mendimi me tepri e bën mendjen e njeriut që të krijojë skenarë negativë, si dhe të riluajë mendime të dhimbshme.

Shkrimi në letër i mendimeve tuaja negative dhe më pas hedhja e letrës në kosh, është një marifet psikologjik që jua përmirëson humorin.

Sa më të lumtur që jeni, aq më pak gjumë ju duhet për të funksionuar në përditshmërinë tuaj. Trishtimi rrit nevojën për gjumë.

Muzika mund të riparojë dëmtimet e trurit dhe të rikthejë kujtimet e humbura.

Nëse fshini njerëzit e panevojshëm nga jeta juaj, gjëra të mira do të fillojnë t’ju ndodhin dhe kjo nuk është rastësi. /bota.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close