Lifestyle

Njerëzit e fortë mendërisht, i kujtojnë vetes këto gjëra. Përditë!

  • Ndonjëherë duhet të bësh atë që është më e mira për ty dhe jetën tënde, jo atë që është më e mira për gjithë të tjerët.
  • Kurrë mos u ndiej fajtor që largon njerëz toksikë nga jeta jote. Nuk u ke borxh asgjë.
  • Perëndimi i Diellit është provë se cilado ditë mund të jetë një ditë e bukur.
  • Njerëzit më të lumtur në jetë janë ata që japin, jo ata që marrin.
  • Bota është plot me njerëz të mirë. Po nuk e gjete një të tillë, bëhu një i tillë.
  • Veprimet vërtetojnë atë që dikush është, fjalët vërtetojnë vetëm atë që ata duan të jenë.
  • Jeta është një seri ndryshimesh të natyrshme dhe spontane. Mos u rezistoni; kjo vetëm krijon trishtim. Lëre realitetin të jetë realitet. Lëri gjërat të rrjedhin natyrshëm përpara, në cilëndo mënyrë që u pëlqen. / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close