ZZZFun

Përgatituni për ngjarjet e ardhshme duke zgjedhur një prej letrave

Askush nuk e di saktësisht se si funksionojnë lertat Tarot. Disa ekspertë shpjegojnë se një person që ndërron një prej tyre merr një lloj “portreti psikologjik” të personit që po e kthen.

Nëse keni zgjedhur:
Nr. 1
Ju duhet të relaksoheni. E ktheni çdo problem në një ngjarje të madhe. Mos e bëni më. Mos harroni, mëngjesi është më i mençur se mbrëmja. Mos lejoni që emocionet ta komplikojnë jetën tuaj. Mësoni të përballoni vështirësitë.
Nëse ka një situatë të pakëndshme në jetën tuaj, së pari përpiquni të bëni një hap prapa dhe ta shikoni problemin nga një kënd tjetër. Ju do të shihni se pas një kohe fusha e “tragjedisë” do të ulet ndjeshëm.
Nr. 2
Ju keni punuar shumë muajin e kaluar, kështu që tani është koha për të ngadalësuar. Ndoshta, kaq i përqendruar në punë, keni harruar veten.
Koha për të mbushur boshllëqet! Lejoni veten të relaksoheni, vizitoni miqtë dhe të njohurit. Relaksohuni, bëni një shëtitje, bisedoni. Zyra do të presë dhe puna nuk do të zhduket.
Nr. 3
Bëhuni gati sepse ndryshimet e mëdha po ju presin! Filloni një fazë të re në jetën tuaj. Do të keni shumë energji që mund t’i drejtoni në drejtimin e duhur.
Eshtë koha për përshtypje të reja, zbulime dhe njohje me njerëz të mirë. Kur ndiheni të relaksuar dhe plot energji, ju tërhiqni njerëzit. Mos u shqetësoni, do të keni energji të mjaftueshme për të gjithë!

Back to top button
Close
Close