ZZZFun

Puna, Dashuria, Shëndeti: Zgjidhni një letër dhe zbuloni se çfarë do t’ju ndodhë së shpejti.

Gjithë sa ju duhet të bëni është të zgjidhni një nga letrat, bazuar në intuitën tuaj dhe të lexoni se çfarë parashikon zgjedhja juaj.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Puna: Ky është një vend i mirë për të filluar, por do të ishte mirë të dëgjoni nevojat e të tjerëve. Eshtë shumë e rëndësishme që të bëni një përshtypje të mirë për kolegët tuaj. Gjëja më e rëndësishme është të identifikoni saktë interesat tuaja të përbashkëta.

Dashuria: Mundohuni të ndryshoni marrëdhënien tuaj me partnerin, në vend që t’i impononi vazhdimisht pikëpamjet tuaja. Marsi, i cili përfaqëson të dashurin tuaj, është në majë, gjë që e bën partnerin tuaj absolutisht dominues, kështu që ju duhet të përshtateni me ritmin e jetës së tij.

Shëndeti: Edhe stresi më i vogël do të shkaktojë tension të lartë të gjakut, gjë që e bën zemrën të ndjeshme ndaj çdo ndryshimi.

Nr. 2

Puna: Informacioni që keni në lidhje me një biznes nuk garanton suksesin tuaj. Sidoqoftë, intuita juaj e mirë do t’ju tregojë zgjidhjen e duhur. Çdo veprim i nxituar do t’ju çojë në vendime të shpejta dhe të gabuara dhe në rrugën e gabuar; çdo vonesë, pa marrë parasysh sa e panatyrshme dhe e paarsyeshme mund të duket, do të jetë një goditje e sigurt.

Dashuria: Për shkak të ngjarjeve dinamike të kësaj periudhe dhe partnerit me të cilin duhet të përshtateni, do të ndjeni shumë shqetësime. Por ndonjëherë kjo ka përfitimet e veta, kështu që gjërat do të dalin më mirë sesa mund të prisni. Meqenëse u kushtoni më pak vëmendje aspekteve negative të jetës suaj emocionale, gjithçka do të jetë mirë për ju.

Shëndeti: Kushtojini më shumë vëmendje problemeve të dëgjimit dhe stomakut.

Nr. 3

Puna: Ndonjëherë do të duhet të ndërmerrni rrezikun e duhur të biznesit bazuar në situatën specifike dhe vështirësinë. Transparenca e transaksioneve financiare premton fitime të mira ose disa përparësi materiale. Ju do të interesoheni për një propozim të ri biznesi që përfshin zgjerimin e partneritetit tuaj, por gjatë kësaj kohe nuk do të keni një kuptim të plotë të të gjithë informacionit që ju nevojitet.

Dashuria: Marsi, sundimtari i zonës tuaj të bashkëpunimit në ekzaltim, e bën partnerin tuaj të dëgjojë vetëm veten e vet dhe ju duket se nuk ekzistoni për të. Por kjo situatë nuk do të zgjasë shumë, prandaj jini pak më të duruar. Nga njëra anë Venusi dhe Saturni, nga ana tjetër një ndryshim në shenjën e Merkurit, që tregon një jetë shumë të vështirë emocionale. Në këtë situatë, është më mirë të mos bëni asgjë dhe të lini gjithçka të funksionojë vetë. Por jini shumë të kujdesshëm dhe sigurohuni që efekti të mos jetë i kundërt.

Shëndeti: Terapia më e mirë për shëndetin tuaj është zvogëlimi i numrit të cigareve që pini, megjithëse do të ishte më mirë të hiqni dorë nga ky zakon i keq. Gjithashtu, shkurtoni kafenë dhe alkoolin në mënyrë që të jeni më pak nervozë.

Back to top button
Close
Close