Kinema & TV

“Stranger things” / Në Netflix, vitet ’80 jetojnë ende

Screen Shot 2016-08-13 at 22.06.12Seria fenomen e kësaj vere? Eshtë duke u transmetuar në streaming në Netflic dhe titullohet “Stranger things”, dhe në të luan Winona Ryder, si dhe një grusht aktorësh të rinj fenomenalë. Ngjarjet zhvillohen në vitin 1983, është një aventurë horror e kohëve të tjera, e mbushur me citime pop, nga Spielberg tek Stephen King. Dhe është shndërruar në një sukses, aq sa e ka bindur Netflixin që të prodhojë menjëherë një sezon të dytë. Nëse jeni tipa që nuk impresionoheni kollaj, atëherë jua këshillojmë: është fantastike. /bota.al

Leave a Reply

Back to top button