ZZZFun

Test: Çfarë e dominon ndërgjegjen tuaj? A jeni një person racional apo emocional?

Shpresojmë që ky test të ju ndihmojë të kuptoni se çfarë mbizotëron në ndërgjegjen tuaj kur dashuroheni. Zgjidhni një figurë dhe zbulojeni!

Nëse keni zgjedhur:
Nr. 1
Nëse zgjidhni imazhin e parë, kjo do të thotë që frika ka mbizotëruar në jetën tuaj romantike kohët e fundit. Ndoshta një marrëdhënie e vështirë e së kaluarës ju ka frikësuar, ose keni probleme brenda që ju lëndojnë.
Nr. 2
Nëse zgjidhni imazhin e dytë, kjo do të thotë që ju vetë nuk e kuptoni pse vendosni të jeni me një person ose një tjetër. Diçka që ju tërheq nuk e arrini dot, diçka që nuk mund ta kuptoni … është për ju si një gjëzë.
Nr. 3
Nëse zgjidhni imazhin e tretë, ju kërkoni stabilitet në dashuri. Ju jeni një person që vlerësoni devocionin. Partneri juaj ideal do të jetë ai që mund t’ju japë qetësi të plotë. Duhet ta dini që jeni të sigurt me këtë person, duhet të keni një lloj projekti të përbashkët ku mund të hapeni dhe të tregoni veten se kush jeni.
Nr. 4
Nëse zgjidhni këtë imazh, nuk ka dyshim se ajo që ju shtyn të dashuroheni janë impulset. Ju dini pak për racionalitetin. Ju jeni të varur nga mënyra se si ndiheni. Ju jeni një nga ata që nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët. Edhe pse ky mund të jetë problem disa herë, nëse nuk mësoni se si të gjeni ekuilibrin e duhur në jetën tuaj.
Nr. 5
Nëse zgjidhni këtë imazh, mund të keni pamjen më të pastër të dashurisë për të gjithë. Ju jeni një person që nuk keni frikë dhe nuk keni turp të dëgjoni zemrën tuaj dhe nuk ju intereson aspak se çfarë thotë mendja. Bëni atë që ndjeni dhe mund të dashuroni pa kushte dhe thellë.
Nr. 6
Nëse zgjidhni këtë figurë, do të thotë që ju jeni një person shumë racional dhe analitik. Mund të ndjeheni pak të ftohtë sepse duhet të ngadalësoni pulsin dhe të mendoni për gjithçka. Para së gjithash, rregullat janë të rëndësishme për ju në dashuri, kështu që ata që ju duan duhet t’i zbatojnë ato.

Back to top button
Close
Close