ZZZFun

Test: Sa i egër është shpirti juaj? Le ta zbulojmë tani me testin e personalitetit

Sot duam të zbulojmë se sa të egër jeni. Si? Me testin tonë të shpirtit të egër! Gati për ta provuar? Thjesht duam të zbulojmë sa dhe si mund të jeni ende të lidhur me shpirtin tuaj … të egër! Testi ynë i personalitetit sot do të na ndihmojë të zbulojmë: a nuk doni edhe ju të zbuloni se sa “të egër” keni mbetur?

Vazo një, portokalli dhe me lule: ai që zgjedh vazon e parë është një person që ka një egërsi të caktuar të fshehur brenda vetes. Ju e dini shumë mirë që ju pëlqen të egërsoheni dhe se nuk keni frikë ta lini veten të shkojë: sidoqoftë, nuk jeni më i egri nga të gjithë! Natyrisht, dikush ose diçka ju pengon: ndoshta po përpiqeni të kuptoni se si do të funksionojë jeta juaj në kohët e ardhshme ose, thjesht, po rriteni! Kur keni kohë, megjithatë, për të menduar vetëm për veten, e kuptoni se ka shumë më tepër brenda jush sesa ajo që lini të shikohet! Nëse doni të jeni më të egër, nuk keni asgjë tjetër përveç të heqni qafe “barrat” që ju rrethojnë: por a do të donit vërtet ta bënit?

Vazo dy, abstrakte dhe me ngjyra: zgjodhët vazon numër dy? Atëherë të shtrëngojmë duart: është hera e parë që takojmë një egërsi të vërtetë në jetën tonë! Seriozisht, kjo vazo është ajo që përfaqëson mbi të gjitha një shpirt të egër. Ju jeni një person që sigurisht nuk e keni braktisur dëshirën për të jetuar plotësisht të lirë nga lidhjet ose rregullat! Për ju, në fakt, bindja ndaj urdhrave ose detyrimi për t’u dhënë llogari të tjerëve është gjëja më e vështirë në faqen e dheut. Ju jeni një shpirt vërtetë i lirë: është e pamundur ta vendosni veten “në zinxhirë”!

Vazo tre, model i përcaktuar mirë: nga katër vazot që ishin në dispozicion për testin tonë, ju vendosët të zgjidhni numrin tre. Kjo është vazo që ka konturet më të përcaktuara, si dhe ngjyra të ndritshme dhe një dizajn jashtëzakonisht të qartë. Ne nuk duam t’ju japim lajme të këqija, por me të vërtetë duhet t’ju themi: ju jeni më i vogli nga të gjithë! Zgjedhja juaj nënkupton një mentalitet përfundimisht të saktë dhe të mprehtë, akut dhe pa shumë “kriketa” në kokë. Mund të themi që ana juaj e egër është zhdukur përfundimisht! Për ju, në këtë moment, pasioni është vërtet në vendin e fundit: ju jeni shumë të përqendruar dhe keni një vizion shumë të qartë për ta lënë veten të shkojë në sensualitet!

Vazo katër, rozë dhe me zemra: edhe vazoja rozë, me zemra të vogla, nuk është vazoja që flet shumë për sensualitetin!

Nëse e keni zgjedhur atë, sipas të gjitha gjasave, shpirti juaj i egër është ende mjaft i nënshtruar: me sa duket keni vendosur të jeni më “të butë” se çdo gjë tjetër! Për ju, në këtë moment, është e pamundur të jeni në gjendje të ndihmoni të tjerët, të jeni një “marrës” i ndjenjave të njerëzve të tjerë, të përqendroheni në emocionet dhe jo në momentin që kalon!

Sigurisht që ju ka ndodhur diçka në jetën tuaj që ju ka çuar në anën “e butë” dhe jo në anën e egër.

Back to top button
Close
Close