ZZZFun

TEST / Zgjidh një kristal dhe zbulo cili është fati yt i pazgjidhur

Zgjidhni formën e kristalit që ju tërheq më shumë:

  1. Pamundësia për t’u besuar të tjerëve

Në jetën e kaluar ju keni qenë viktimë e ligësisë dhe talljes, kështu që sot shpesh jeni të kujdesshëm. Ndonjëherë nuk jeni të sigurt se kujt mund t’i besoni dhe, për shkak të këtij konfuzioni, mund t’ua keni dhënë një shans atyre që ju kanë tradhëtuar.

Në këtë jetë ju do të tërhiqni njerëz që do të vënë në provë besimin tuaj tek ata. Çelësi është t’i kushtoni vëmendje intuitës sepse shenjat janë gjithmonë aty.

Në fund të fundit, është më mirë të hapeni para njerëzve, pasi të ndërtoni marrëdhënie me ta. Pas një kohe, ju do të jeni në gjendje t’i besoni integritetit të tyre dhe atëherë do të jeni në gjendje të vendosni nëse ata janë të denjë për të qenë në rrethin tuaj më të afërt.

  1. Dyshoni tek vetja, sabotoni veten dhe qëllimet tuaja

Në jetën e kaluar nuk keni pasur frikë të besoni, por shpesh ishit neglizhentë, gjë që ju ka dhënë rezultate negative. Përmes vendimeve tuaja, ju dhe të tjerët e keni rrezikuar veten, si nga ana financiare ashtu edhe nga ana fizike. Për shkak të këtyre gabimeve, ju filluat të dyshoni vetë gjatë jetës tuaj të mëparshme dhe hija ende po ju ndjek.

Ka disa mënyra për të menaxhuar këtë problem, për të mos marrë vendime të pasakta dhe duke njohur meritën e të gjitha vendimeve të mençura dhe të suksesshme që keni marrë dhe veprimet që keni ndërmarrë kohët e fundit.

Një këshillë tjetër është të mos kërkoni mendime dhe këshilla të njerëzve të tjerë. Ndonjëherë, ngarja e të tjerëve, sado me qëllim të mirë, do t’ju ​​bëjë më konfuzë.

  1. Braktisni marrëdhëniet jo të shëndetshme

Në jetën e kaluar, shpesh keni qenë të izoluar dhe të vetmuar dhe ndiheshit të braktisur nga njerëzit e tjerë. Prandaj, vlerësoni marrëdhëniet tuaja dhe bëni gjithçka që është e mundur për të parandaluar prishjen e marrëdhënieve.

Ndonjëherë ju shikoni vetëm anën pozitive ose të mundshme të një personi, kështu që është e vështirë të pranoni që ideali është jorealist, kur marrëdhënia fillon të prishet dhe fatkeqësisht ndonjëherë bëhet toksike. Kur jetoni një përvojë të tillë, keni tendencë të luftoni për një kohë të gjatë, por nuk është e shëndetshme. Theshtë rezultat i ankthit për faktin se ju jeni vetëm ose nuk respektoni të tjerët.

Kur mësoni të njihni shenjat paralajmëruese, do të shpëtoni nga dëmtimi dhe zhgënjimi. Kjo sfidë mund të lindë në çdo marrëdhënie, qoftë familjare, apo me miq, partnerë ose kolegë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close