ZZZFun

Test: Zgjidhni një imazh dhe merrni udhëzime se si ta përballoni këtë muaj

Imazhi që zgjidhni do t’ju ofrojë këshilla dhe udhëzime të mençura për këtë muaj:

  1. Gjatë muajit mars, ju mund të përqendroheni në emocionet tuaja dhe t’i përpunoni ato. E vetmja gjë që duhet të bëni është të pyesni veten se si ndikojnë emocionet në jetën tuaj.

A i lejoni vetes zemërimin, inatin dhe ankthin dhe i lejoni ato emocione të dominojnë mbi ju? Heshtni dhe diçka brenda nuk të lejon të kërkosh ndihmë?

Ju duhet të mësoni të jetoni me atë që po ju ndodh dhe të gjeni një mënyrë për të hequr qafe gjithçka negative, për të parandaluar që ajo të ndikojë në jetën tuaj.

Këshillë: Nuk ka asgjë të keqe të lësh emocionet, por duhet të gjesh një ekuilibër. Meditimi mund t’ju ndihmojë të gjeni ekuilibrin dhe paqen në veten tuaj.

  1. Hëna mund të jetë e shkëlqyeshme për të marrë parasysh zgjedhjet tuaja.

Kontrolloni veten dhe gjithçka që ju ka ndodhur dhe përfundimisht do të kuptoni arsyet pse gjithçka ndodhi kështu.

Do ta kuptoni që kjo është magjia e jetës, që gjithmonë mund të zgjidhni dhe më pas të merrni përgjegjësi për pasojat.

Këshillë: Kur i pranoni zgjedhjet tuaja me gjithë zemër, bëhuni të vetëdijshëm, pushoni së sakrifikuari veten dhe mund të merrni një mësim nga ajo që po ju ndodh, në vend që të fundoseni në keqardhje dhe energji negative.

  1. Kushtojani këtë muaj eksplorimit të personalitetit dhe shpirtit tuaj. Eliminoni etiketat zyrtare.

Kaloni kohë me veten tuaj, në paqe dhe qetësi.

Pyeteni veten nëse po bëni atë që ju bën vërtet të lumtur apo thjesht po jetoni dita ditës, duke e lënë jetën të të çojë në drejtime të ndryshme?

Këshillë: Mos i rezistoni ndryshimit. Pranojeni me gëzim, dashurojeni veten dhe pranojeni.

Back to top button
Close
Close