ZZZFun

Test: Zgjidhni një imazh dhe zbuloni se si i trajtoni të tjerët

A jeni gati të zbuloni se sa e vështirë apo e lehtë është të komunikosh me ju? Ky test do t’ju zbulojë se si i trajtoni të tjerët.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Kjo zgjedhje shënon një moment në jetën tuaj. Në fakt, ju ndiheni sikur mund t’i besoni fjalët tuaja dikujt që nuk e njihni! Zgjedhja e një pëllumbi tregon pakujdesinë me të cilën shprehni mendimet tuaja: nuk ju intereson se çfarë efekti do të ketë tek të tjerët. Sidoqoftë, jini të kujdesshëm: kur neglizhoni mënyrën se si flisni me njerëzit e tjerë, do të gjendeni në situata që mund të bëhen shumë të pakëndshme.

Nr. 2

E qartë, e saktë, koncize. Ju jeni shumë të mirë në komunikim. Ata që zgjedhin alfabetin tradicional kanë ide shumë të qarta! Për ju, biseda ose komunikimi me të tjerët është një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme e jetës dhe kjo është arsyeja pse ju dëshironi që mesazhi juaj të jetë sa më i drejtpërdrejtë që të jetë e mundur.

Letra, qoftë edhe e disa faqeve, ku mund të shprehni mendimin tuaj është mjeti më i mirë për komunikim të drejtpërdrejtë me njerëzit. Eshtë e rëndësishme që të jeni të qartë për të gjithë atë që besoni ose mendoni. Ju keni lindur për të bashkëvepruar me të tjerët.

Nr. 3

Nëse keni vendosur të përcillni mesazhin në valët e detit, nuk ka dyshim: ju jeni një ëndërrimtar i vërtetë. Në këtë pikë, gjëja më e rëndësishme për ju është të komunikoni me veten tuaj: nuk ju intereson nëse dhe kur mesazhi juaj arrin tek të tjerët. Besimi i mesazhit tuaj në shishe sinjalizon dëshirën që fjalët tuaja të enden dhe të arrijnë te një bashkëbisedues.

Mënyra se si komunikoni është shumë e pazakontë dhe njerëzit nuk kanë gjasa të kuptojnë menjëherë se çfarë nënkuptoni. Prioriteti juaj tani është të lini mendimet tuaja të rrjedhin lirshëm.

Back to top button
Close
Close