ZZZFun

Testi psikologjik i ngjyrës blu pasqyron aspektin e fshehur të karakterit tuaj

Nëse vërtet dëshironi të përfshiheni dhe të mësoni më shumë për veten dhe ambiciet tuaja, ky është shansi juaj.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Ata që ju njohin mirë mund t’ju përshkruajnë si një person të dashur dhe të dhimbsur, të gatshëm për të ndihmuar të tjerët dhe tej mase dashamirës. Le ta pranojmë, ju e dini se si të silleni rreth të tjerëve!

Ju dini të jeni të mirë dhe të çmuar: besoni se të gjithë janë përgjegjës për veprimet e tyre, për ju, dini si të pranoni pasojat e veprimeve tuaja dhe prisni që të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Nr. 2

Ju mund të përshkruheni si një person i qetë që mund të frymëzojë paqe dhe qetësi, por kushdo që ju njeh e di se nuk është gjithmonë kështu!

Keni pak frustrim ose zemërim për njerëzit e kaluar dhe ngjarjet që mund t’ju shqetësojnë akoma.

Nr. 3

Ju e dini se çfarë dëshironi në jetën tuaj, prandaj keni potencialin të bëheni një person i suksesshëm. Ndonjëherë rrezikoni të bini në perfeksionizëm dhe nuk jeni gjithmonë të gatshëm të pranoni kritika.

Në të kaluarën keni pasur probleme me ata që u përpoqën t’ju korrigjonin, madje edhe sot, nëse dikush përpiqet t’ju kritikojë, ju mund të filloni të ofendoheni. Pavarësisht nga qëndrimi juaj, ju përsëri mund të përdorni atë që jeta ofron për të përmirësuar veten.

Nr. 4

Ju keni të gjitha tiparet e një personi të suksesshëm, por ajo që ju mungon është vullneti dhe më shumë vendosmëri për të marrë atë që ju nevojitet. Nuk është truri juaj që duhet pastruar, as mungesa e inteligjencës – ju mund të forconi mendjen dhe zemrën tuaj për t’u përballur me jetën në një mënyrë më pozitive.

Sigurisht, ka situata që do të provojnë vullnetin tuaj, por provojnë qëllime më të larta dhe ju i arrini ato gradualisht.

Back to top button
Close
Close