ZZZFun

Zgjidh letrën që të tërheq më shumë dhe zbulo anën tënde të errët

Të gjithë kemi një anë të errët me të cilën kemi frikë të përballemi.

Dhe për të zbuluar tuajën, zgjidhni vetëm njërën nga këto 3 letra:

Letra 1:

Ju keni një zakon të fajësoni të tjerët për jetën tuaj, për atë që ju ka ndodhur dhe për atë që po ndodh me ju tani. Ju jeni mësuar të bëni viktimën, saqë e bëni atë vazhdimisht dhe pa e ditur. Ju mund të keni fat të keq në dashuri ose nuk e kuptoni pse puna juaj nuk njihet ose respektohet ose pse është kaq e vështirë për të tjerët që t’ju respektojnë dhe vlerësojnë. Ju duhet të ndaloni të shfaqeni si viktimë dhe të filloni të merrni iniciativën për të fituar njohje dhe respekt nga të tjerët. Kështu do ta gjeni lumturinë e vërtetë.

Letra 2:

Ju keni intelektualizuar errësirën tuaj. Në sensin mendor, ju i kuptoni shumë mirë të gjitha gjërat që ju ndodhin, përveç asaj që duhet dhe nuk duhet të bëni. Por ju vetëm mendoni me kokën tuaj dhe injoroni plotësisht zemrën, ku është drita juaj. Kjo është arsyeja pse e gjithë errësira mbetet tek ju. Mos kërkoni një shpjegim të asaj që dëshironi të përmirësoni, por lëreni zemrën të ndriçojë rrugën tuaj.

Letra 3:

Të besosh se ka emocione të mira dhe të këqija është një errësirë që është e vështirë për t’u parë. Duke refuzuar zemërimin, urrejtjen dhe lakminë, duke menduar të jesh pjesë e njerëzve të tjerë, nga ata që nuk janë “ndriçuar” sa duhet, thjesht i je nënshtruar errësirës. Ju duhet ta dini se të gjitha emocionet janë të natyrshme për të gjithë njerëzit dhe se ata që e identifikojnë veten si “negativë” nuk ju bëjnë një person të keq, por thjesht një qenie njerëzore.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close