ZZZFun

Zgjidh një muzë dhe merr një mesazh special

Muza Nr.1

Kjo muzë ju kujton se familja juaj është shumë e rëndësishme për ju. Një familje nuk është domosdoshmërisht e përbërë nga ata që janë të afërmit tuaj të gjakut, por ata që keni zgjedhur: një mik a mike e ngushtë që e perceptoni si vëlla ose motër mund të jetë anëtar i familjes tuaj.

Komunikimi me anëtarët e familjes tuaj emocionale është shumë më i thellë dhe nuk është i kufizuar në jetën reale. Eshtë koha për t’i kontaktuar ata (kudo që të jenë). Dijeni se bashkimi i shpirtit tuaj zhvillohet në një nivel shumë më të thellë. Ata mund të dëgjojnë / dinë se çfarë jeni duke bërë, duke menduar apo ndjerë.

Musai Nr.2

Kjo muzë ju kujton se ndryshimi është pjesë e jetës tuaj dhe nuk ka asgjë për t’u frikësuar! Ju jeni në një cikël natyror të zhvillimit dhe një ose më shumë fusha të jetës tuaj po zhvillohen me shpejtësi. Nëse ndiheni keq, duhet të veproni tani për të bërë ndryshime në jetën tuaj!

Muza që keni zgjedhur ju inkurajon të vazhdoni rrugën tuaj shpirtërore dhe të vazhdoni të jeni vetvetja. Ju keni diçka për t’i ofruar botës! Mos harroni se dashuria është magjike, sepse mund të transformojë absolutisht gjithçka.

Muza Nr. 3

Kjo muzë ju kujton se duhet ta trajtoni shtëpinë tuaj si jetën tuaj. Merrni kohën tuaj dhe mos nxitoni. Sigurohuni që çdo fushë e jetës tuaj të jetë e plotë dhe në vendin e duhur para se të vazhdoni më tej. Mbani në objektiv rezultatin përfundimtar dhe kënaquni me procesin.

Besojini vizioneve tuaja. Ju mund të shihni se çfarë do të thotë për ju, çfarë është e vërtetë për ju. Për ju nuk ka errësirë ose dritë – ka vetëm jetë, liri dhe qartësi. Muza juaj do të jetë gjithmonë me ju dhe do t’ju ndihmojë.

Muza Nr.4

Kjo muzë përfaqëson energjinë e një bufi të mençur. Ju mund të mendoni se po vëzhgoni, reflektoni ose analizoni veten ose të tjerët tani. Mos nxitoni të reflektoni, ëndërroni ose meditoni. Përgjigjet për çdo pyetje dhe zgjidhje për çdo problem janë fshehur brenda jush. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close