ZZZFun

Zgjidhni letrën që ju pëlqen dhe merrni këshillat tuaja jetësore!

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Ju e kuptoni në mënyrë të përsosur në nivelin intelektual që prindërit tuaj kishin një fëmijëri të vështirë, se ata vuajtën shumë, ata jetuan në varfëri, por pavarësisht kësaj ju dhanë të gjithë dashurinë e mundshme. Sidoqoftë, zemra juaj ende pretendon se prindërit tuaj nuk ishin aq të dashur dhe mirëkuptues sa duhet! Mbyllni sytë dhe pyesni në heshtje zemrën tuaj nëse mund të kujtoni me qetësi fëmijërinë tuaj, ose nëse ka diçka që ju lëndon. Ju nuk do të gjeni shërim në mendjen tuaj, kërkojeni atë në zemrën tuaj! Pasi të keni gjetur paqen dhe harmoninë, mund të gjeni lumturinë e vërtetë në jetën tuaj!

Nr. 2

Ndoshta nuk flisni keq për ish-in tuaj, për shkak të të cilit ju është dashur të vuani kaq shumë, sepse e kuptoni mendërisht se çfarë ka ndodhur mes jush. Por zemra juaj është akoma e trishtuar dhe e dëshiron atë dashuri. Ju duhet të filloni një kapitull të ri në jetën tuaj pa frikë. Lëreni mendjen tuaj të shpjegojë gjërat në mënyrë racionale, kërkoni shërimin për zemrën tuaj të lënduar, në mënyrë që marrëdhënia juaj e ardhshme të jetë e mbushur me dashuri dhe lumturi të vërtetë.

Nr. 3

Ju keni provuar kaq shumë gjëra në jetën tuaj, por frika nga dështimi gjithmonë ju ka penguar të jeni të suksesshëm në ndonjë nga këto aktivitete. Dhe tani ju ende vazhdoni të keni frikë të mësoni gjëra të reja dhe të sillni njerëz të rinj në jetën tuaj.

Shikoni në zemrën tuaj për t’ju ndihmuar të shëroni dhimbjen që ende ju pengon të ndiheni vërtet të lumtur. Mos kini frikë ta ndjeni këtë dhimbje, është mënyra e vetme për t[u shëruar. Gjeni besim tek vetja dhe pastaj mund të merrni atë që dëshironi dhe kjo do t’ju ndihmojë të keni sukses. Nëse mund të keni sukses në mendjen tuaj, atëherë mund të keni sukses në jetën tuaj reale.

Back to top button
Close
Close