ZZZFun

Zgjidhni një diell dhe do të merrni një mesazh të mençur për të ardhmen tuaj të afërt

Dielli i parë

Ndonjëherë ëndrra juaj e madhe fle në paqe në vetëdijen tuaj, në mënyrë që t’i kushtoni vëmendje detyrave të thjeshta të jetës. Konsideroni pse kërcejtë shkurtohen para lulëzimit të luleve të bukura.

Gjethet e vdekura bien, toka ujitet dhe më pas gjërat lihen në natyrë. Eshtë një hap shumë i rëndësishëm në arritjen e suksesit.

Kur e largoni vëmendjen nga qëllimi juaj dhe ndaheni nga ai, do të bëheni të disponueshëm për suksesin e ardhshëm. Kur angazhoheni në aktivitetet e përditshme në mënyrë medituese, ju pastroni energjinë tuaj në mënyrë që të përjetoni momente “eureka” që do t’ju afrojnë me atë që kërkoni.

Dielli i dytë

Ju jeni të detyruar të evoluoni dhe transformoheni duke u shoqëruar me njerëzit e tjerë. Disa njerëz shfaqen në jetën tuaj për t’ju çuar në nivelin tjetër të vetëdijes dhe vërtetësisë.

Eshtë një përvojë reciproke edhe pse rezultatet ndryshojnë në varësi të individit. Ju i njihni këta njerëz dhe ata tërhiqen shumë nga ju, edhe pse në fillim ju gjithashtu ndjeni një mungesë simpatie të fortë ndaj tyre.

Shokët e shpirtit mund të jenë miq për jetën ose të qëndrojnë në jetën tuaj për një kohë shumë të shkurtër. Sidoqoftë, ata do t’ju ndryshojnë në një mënyrë që nuk do të jeni në gjendje ta kuptoni tani. Kushtojini vëmendje atyre njerëzve. Ato janë dhuratat tuaja më të mëdha.

Dielli i tretë

Ju mund të mos e konsideroni veten krijues, por ju krijoni realitetin tuaj çdo ditë përmes mendimeve, ndjenjave, besimeve, synimeve dhe veprimeve tuaja. Inteligjenca juaj stimulon të menduarit frymëzues dhe udhëzimin intuitiv. Ju dini si të shprehni individualitetin tuaj.

Ju jeni aq në harmoni me universin tani sa mund të bëni mrekulli. Kur të filloni ta shihni jetën tuaj si një art që e krijoni vetë, do të filloni të përjetoni vetëm gjëra të bukura dhe kuptimplota. Bëhuni gati, sepse mund të habiteni!

Back to top button
Close
Close