ZZZFun

Zgjidhni një nga muzat e lashta dhe merrni mesazhin tuaj!

Bëni zgjedhjen tuaj dhe do të merrni një mesazh të çmuar!

Nëse keni zgjedhur:

A.

Kjo muzë ju kujton se familja juaj është shumë e rëndësishme për ju. Familja nuk është ata që janë të afërmit tuaj të gjakut, por ata që ju vetë keni zgjedhur. Anëtari i familjes suaj mund të jetë një mik i ngushtë që ju e perceptoni si vëlla ose motër.

Lidhja me anëtarët e familjes suaj shpirtërore është shumë më e thellë dhe nuk është e kufizuar në jetën reale. Tani është koha për t’i kontaktuar ata. Dijeni që lidhja juaj e shpirtit ndodh në një nivel shumë më të thellë. Ata mund të ndiejnë ose dinë se çfarë jeni duke bërë, duke menduar ose ndjerë.

B.

Kjo muzë ju kujton se ndryshimi është pjesë e jetës tuaj dhe nuk ka asgjë për të pasur frikë! Ju jeni në një cikël të zhvillimit natyror dhe një ose më shumë fusha të jetës tuaj po zhvillohen me shpejtësi. Nëse nuk ndiheni mirë, duhet të merrni masa tani për të bërë një ndryshim në jetën tuaj!

Muza që keni zgjedhur ju inkurajon të vazhdoni udhëtimin tuaj shpirtëror dhe të vazhdoni të jeni vetvetja. Ju keni diçka për t’i ofruar botës! Mos harroni se dashuria është magjike sepse ajo mund të transformojë absolutisht gjithçka.

C.

Kjo muzë ju kujton ta trajtoni shtëpinë tuaj si jetën tuaj. Merrni kohën tuaj. Sigurohuni që çdo fushë e jetës suaj të jetë e plotë dhe në vendin e duhur para se të lëvizni përpara.

Ndiqni rezultatin përfundimtar dhe shijoni procesin. Besojini vizioneve tuaja. Ju mund të shihni se çfarë është për ju, çfarë është e vërtetë për ju. Nuk ka errësirë ​​apo dritë për ju, ka vetëm jetë, liri dhe qartësi. Muza juaj do të jetë gjithmonë me ju!

D.

Kjo muzë personifikon energjinë e një bufi të mençur. Ju mund të ndjeni se jeni duke vëzhguar, reflektuar ose analizuar veten ose ata përreth jush në këtë kohë. Merrni kohën tuaj për të spekuluar, ëndërruar ose reflektuar. Përgjigjet për çdo pyetje dhe zgjidhje për çdo problem janë të fshehura thellë brenda jush.

Muza juaj ju inkurajon të hiqni dorë nga mendja juaj logjike dhe praktike dhe të përfshiheni në përpjekje të lehta që do t’ju argëtojnë. Krijimtaria e gjallë është e rëndësishme sepse ngre vibracionin tuaj, e cila ju afron më afër ëndrrave tuaja.

Back to top button
Close
Close