ZZZFun

Zgjidhni një nga simbolet kelte dhe zbuloni se çfarë thotë për forcën tuaj të brendshme

Këto simbole dhe kuptimi i tyre ishin një pjesë themelore e kulturës kelte. Ata u përdorën nga ana tjetër nga druidët e fuqishëm, për të kryer rituale të shenjta. Zgjidhni një nga simbolet kelte dhe zbuloni se çfarë thotë për forcën tuaj të brendshme.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Nëse keni zgjedhur simbolin e parë, duhet ta dini se keni një potencial të jashtëzakonshëm. Rrënjët tuaja shkojnë thellë nën tokë, ju vlerësoni stabilitetin dhe qëndroni fort me këmbët në tokë.

Nr. 2

Ky simbol që keni zgjedhur është zjarri: feniksi. Ky është një zog legjendar që mund të rilindë nga hiri. Ju prireni të jeni një person shumë ambicioz, plot energji dhe pasion. Ka një zjarr brenda jush, por kini kujdes, ky element është i aftë të djegë gjithçka në rrugën e vet.

Nr. 3

Ju mund të bëheni njësh me natyrën dhe të gjeni harmoninë midis botëve tuaja. Ju mund t’i bëni të tjerët të lumtur, mund t’i mësoni ata dhe mund t’i ndihmoni të rriten. Kur të bëheni të vetëdijshëm për forcën tuaj, mund të ndryshoni gjithçka që nuk ju pëlqen.

Nr. 4

Simboli që keni zgjedhur përfaqëson mbrojtjen dhe forcën personale, të cilat tregojnë qartë se në jetën tuaj të tanishme duhet të gjeni një ekuilibër midis fuqive tuaja shpirtërore dhe fizike. Ju keni potencial të madh dhe ndoshta aftësi psikike gjithashtu. Personaliteti juaj është si pesë yje dhe zemra juaj është e ngrohtë dhe e ndritshme.

Nr. 5

Nuk ka dyshim se bukuria është diçka e veçantë për ju, ashtu si edhe eleganca. Ju jeni një person shumë fleksibël, por ndjeni presion dhe agresion. Ju pëlqen të ndjeni se kujdeseni dhe mbroni veten.

N.6

Zemra juaj është një libër i hapur, ajo rrezaton ngrohtësi dhe mirësi. Ju kujdeseni dhe mbështesni të tjerët dhe mund të bëheni shoku më i mirë i të gjithëve. Mbani një qëndrim pozitiv dhe kurrë mos e humbni besimin te mirësia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close