ZZZFun

Zgjidhni një pendë dhe merrni një mesazh të veçantë

Këtu janë tre pendë, zgjidhni një dhe merrni një mesazh!

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Shpirti juaj ju zbulon frikën e tij në mënyrë që të identifikoheni, të kuptoni dhe të shëroheni. Frika jonë paralizon dhe ndërthur emocionet dhe mendimet tona dhe shpesh na mban larg zhvillimit.

Ne vetë i sjellim në jetë frikërat tona, por nëse i pranojmë dhe i kuptojmë ato, do të çlirohemi nga ky “burg” ku gjendemi për shkak të frikës. Ne do të kemi gëzim dhe shpresë në zemrat tona!

Nr. 2

A i lejoni emocionet tuaja të ndikojnë në mendimet dhe ndjenjat e të tjerëve? Apo ndoshta ju ndikoni te njerëzit e tjerë duke ndarë përvojën tuaj me ta dhe duke i parandaluar ata që të formulojnë mendimin e tyre?

Ka shumë të ngjarë që kjo po ndodh në jetën tuaj tani, prandaj shpirti juaj po ju dërgon një mesazh në lidhje me të. Po, ndonjëherë duam të shpëtojmë dikë nga ankthi; ne duam t’i ndihmojmë ata të shmangin fatin e keq dhe zhgënjimin, por jo të gjithë do të kenë të njëjtën përvojë si ne.

Eshtë e rëndësishme të kuptohet që secili person duhet të marrë të gjitha vendimet e veta bazuar në përvojën personale dhe perceptimin e vet për këtë botë!

Nr. 3

Eshtë e rëndësishme të mbani mend se çdo person është unik dhe ka cilësi të shkëlqyera, gjëja kryesore është që thjesht të mësoni të përdorni të gjitha cilësitëpërgjithmonë.

Për shembull, nëse e dini që keni një tipar si kokëfortësia, provoni ta zbatoni atë në një fushë të jetës ku nevojiten vullneti dhe forca e brendshme për të ecur përpara! Punoni në të gjitha cilësitë tuaja!

Back to top button
Close
Close