26/11/2021

  Nga Nikaragua në Kinë, ja si autokratët i kanë tradhtuar premtimet e revolucionit

  26/11/2021

  Çfarë ndodhi herën e fundit, kur Perëndimi e braktisi vendin tim

  24/11/2021

  Nëse Perëndimi është i lëkundur, Ballkani do të zhytet sërish në luftë

  22/11/2021

  A do të rikthehet ekonomia botërore në normalitet në vitin 2022?

  21/11/2021

  Ballkani Perëndimor në telashe: Pse BE-ja duhet t’i bëjë rajonit një ofertë të re

  19/11/2021

  Një “busull strategjike” për Evropën

  19/11/2021

  A mund të konkurrojë SHBA-ja me Kinën, dhe në të njëjtën kohë të shpëtojë planetin?

  19/11/2021

  Bjellorusia: Rrënjët e krizës së diktaturës së fundit në Evropë

  16/11/2021

  Frika është çelësi i vërtetë, për të kuptuar ekuilibrin e ri të gjeopolitikës

  16/11/2021

  Ngrohja globale do t’i shtojë konfliktet gjeopolitike

  Back to top button
  Close
  Close