Video

… Dhe nga dielli u ngrit një Feniks

Screen Shot 2015-05-25 at 10.29.12Në këtë video shfaqen një seri spektakolare stuhish diellore që kanë ndodhur në 21 prill të këtij viti. Seria e stuhive që zgjati pothuajse gjashtë orë u kap nga instrumentat e SDO të NASA-s. Forma që merr shpërthimi në disa raste të kujton atë të feniksit, zogut mitologjik që ngrihet nga hiri i tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close