Video

Kush është Mbreti? Përleshja më epike që mund të keni parë, mes dy luanëve

Mos i humbni këto pamje fantastike. Dy luanë në Afrikë, në një përleshje epike, që do të vendosë se cili do të jetë ai që do të çiftohet me luaneshën. Njëri humbet dhe përfundon me hundë të gjakosur. Duke përcaktuar kështu se kush është mbreti, ndërkohë që luaneshat përpiqen edhe ato të ndërhyjnë në dyluftimin.

Leave a Reply

Back to top button