Dita e parë
Mëngjesi: 1 copë bukë të thatë misri e lyer me gjizë, 1 vezë e zier, 2-3 kumbulla të thata;
Dreka: 1 fetë bukë integrale, 1 sallatë me domate dhe tranguj, 1 banane;
Darka: 100 gramë mish viçi të pjekur, 1 sallatë e bollshme me lakra dhe karota, 2 patate të ziera, 1 mollë
Dita e dytë
Mëngjesi: 1 gotë lëng portokalli, 1 gotë qumësht pa yndyrë, 1 banane dhe 1 copë bukë e thekur misri;
Dreka: 200 gramë fileto pule në skarë, 2 domate, gjysmë trangulli, 1 gotë kos pemësh frutash, 1 mollë;
Darka: 150 gramë peshk i pjekur, 2 patate të ziera
Dita e tretë
Mëngjesi: 2 feta bukë e thekur misri, 150 gramë fileto pule e pjekur, 1 domate;
Dreka: 1 supë me perime, 1 fetë bukë integrale, 1 sallatë me lakra, karota dhe panxhar të kuq, 1 banane;
Darka: 150 gramë mish viçi i pjekur, 1 sallatë me panxhar të kuq, lakra dhe karota, 1 banane.