ZZZFun

Do të marrësh një mesazh nga ëngjëlli mbrojtës? Zgjidh një numër

Engjëjt tanë komunikojnë me ne në mënyra të ndryshme, ata e dinë se çfarë na pëlqen të lexojmë, dëgjojmë dhe madje edhe vendet ku ne shkojmë zakonisht, dhe ata gjejnë një mënyrë për të na dërguar sinjale në ato vende.

Qëllimi i engjëjve është të krijojnë një afërsi me ne dhe kjo është arsyeja pse përpiqen të depërtojnë në jetën tonë, dhe të flasin me ne në një mjedis të rehatshëm për ne.

Nëse jeni duke lexuar këtë tekst, kjo është për shkak se ju pëlqejnë testet që ju bëjnë të mësoni për veten tuaj. Dhe engjëlli juaj mbrojtës e di këtë gjë, ndaj ju dërgon një mesazh shumë të veçantë, përmes testit të sotëm.

A doni të zbuloni se cili është mesazhi? Zgjidhni një numër, nga 1 në 5 dhe lexoni më tej.

Nëse zgjedhja juaj ishte:

Numri 1:

Engjëlli juaj dëshiron t’ju tregojë se e di që ju vuani shumë, për shkak të së kaluarës, dhe nuk mund të harroni dhimbjen që ju ka shkaktuar. Sidoqoftë, vini re gjithashtu se lidhja juaj me atë që ka kaluar ju mban të ngecur në vend, dhe dëshiron t’ju tregojë se ka ardhur koha ta lini të shkojë.

Ju e kuptoni që e kaluara tashmë ka ndodhur, por ju ende keni fuqinë për të përmirësuar të tashmen tuaj. Pra, përqëndrohuni dhe jetoni të sotmen, duke u përpjekur të bëni më të mirën tani, në mënyrë që të mos vuani nga pendimi më vonë.

Problemet dhe vështirësitë ekzistojnë gjithmonë për të na ndihmuar të rritemi, por duhet të mësojmë të njohim kohën për t’i lënë pas ato. Pritini lidhjen me të kaluarën, kërkoni ndihmë hyjnore nëse është e nevojshme. Çlirojeni veten nga ajo që ka kaluar dhe filloni një jetë të re. Vetëm atëherë do të jeni në gjendje të jetoni me plotësi dhe lumturi të vërtetë.

Numri 2:

Engjëlli juaj dëshiron që ju të vazhdoni me këtë ritëm dhe të mos hiqni dorë, përkundër vështirësive që mund të shfaqen.

Para se gjërat më të mira në jetë të vijnë tek ne, duhet të përballemi me disa sfida, por të tregojmë vlerën dhe dinjitetin tonë, kjo është arsyeja pse shpesh jetoni në situata të vështira. Sidoqoftë, ruajeni forcën, sepse jeni në rrugën e duhur.

Ndryshimi që prisni po vjen. Njerëz të rinj, mundësi dhe arsye për të qenë të lumtur janë të gatshme të hyjnë në jetën tuaj dhe ju jeni gati t’i lini të gjitha. Ngadalësoni pak dhe eliminoni mendimet negative, sepse gjithçka do të jetë edhe më mirë sesa mendoni.

Numri 3:

Ajo që engjëlli juaj po përpiqet t’ju tregojë, është se ju duhet të filloni të bëni punë me veten tuaj, së brendshmi. Ju po përpiqeni të ndryshoni jetën tuaj dhe të gjeni mënyra më të shëndetshme e më të lumtura për të ecur përpara, por, para së gjithash, duhet të kujdeseni për veten tuaj, në mënyrë që këto ndryshime të mund të ndodhin plotësisht.

Dalja nga zona juaj e rehatisë mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë, veçanërisht për ata që kanë kaluar shumë kohë në shtëpi, por nëse nuk e çlironi veten dhe gjeni një mënyrë të re të të jetuarit, kurrë nuk do të jeni në gjendje të merrni atë që dëshironi me të vërtetë.

Për momentin, nuk jeni aty ku duhet të jeni, kjo është arsyeja pse shpesh mendoni se jeta juaj nuk ka shumë kuptim. Filloni të punoni me veten, mos kini frikë të lini gjithçka që ju nevojitet dhe të provoni gjëra të reja. Njohja e vetvetes do t’ju çlirojë dhe do t’ju japë një histori shumë më të mirë të jetës suaj.

Numri 4:

Engjëlli juaj ju paralajmëron se për ca kohë, keni humbur shumë mundësi për të arritur suksesin që dëshironi me të vërtetë! Shumë mundësi ju shfaqen në fusha të ndryshme të jetës, por kalojnë pa u vënë re ose injorohen qëllimisht.

Ju jeni shumë të lidhur me rutinën tuaj dhe të lodhur prej saj, kështu që nuk po i kushtoni vëmendje gjërave të çmuara, siç janë këto mundësi të shkëlqyera për të transformuar realitetin tuaj.

Mos e sabotoni veten në këtë mënyrë, mos lejoni që problemet e përditshme t’ju distancojnë nga ëndrrat tuaja. Gjithmonë mbani gjallë atë që e vë në lëvizje shpirtin tuaj dhe e bën zemrën të rrahë më shpejt. Mos i mbyllni sytë më, sepse një shans i shkëlqyer për të qenë të lumtur, mund të vijë në çdo moment.

Numri 5:

Engjëlli juaj po ju thotë se duhet të kaloni më shumë kohë me të dashurit tuaj. Ju mund të jeni shumë të lidhur me punën ose problemet e jetës, por nuk duhet të harroni se, shumë të rëndësishëm në jetën tuaj janë ata njerëz që kanë nevojë për dashurinë dhe kujdesin tuaj.

Mungesa e vëmendjes suaj dhe shpesh dashurisë për këta njerëz, u shkakton atyre dhimbje dhe vuajtje të mëdha. Kjo është koha për të treguar mirënjohjen dhe kushtuar atyre kohë cilësore, kjo do të transformojë jetën e të gjithëve dhe do t’ju prezantojë me një lloj të ri lidhjeje me ta. / meb.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close