Video

E trishtë – Panda gjigande godet fort dyert e kafazit, sepse e ndanë nga këlyshi

Shoqatat që bëjnë thirrje për të mbrojtur të drejtat e kafshëve kanë nxjerrë pamje filmike që tregojnë pamjet e një pande gjigande femër, teksa çjerr muret dhe godet fort derën e kafazit pasi e kanë ndarë nga këlyshi i saj në një kopsht zoologjik.

Pamjet janë marrë në Kopshtin Zoologjik Kombëtar Smithsonian në Uashington, SHBA.

Leave a Reply

Back to top button