Video

Kjo është përgjigja e “forcave” ruse ndaj sanksioneve perëndimore (Video)

Screen Shot 2015-05-31 at 23.19.08

Në video shfaqen djem dhe vajza që ushtrojnë gjysmë lakuriq në kushte të ftohta të motit. Këta entuziastë të rinj kanë vrapuar në borë, ngrenë pesha dhe boksojnë, dhe mesazhi në fund të videos është i qartë: “Vështirësitë na bëjnë më të fortë. Ne jemi nga Rusia. Ndaloni sanksionet”.

https://www.youtube.com/watch?v=K7Gjv6D5GfA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close