Video

Pamje te rralla/ Si lindi sheshi Skënderbej, frymëzuar nga sheshi “Shën Pjetri” në Vatikan

sheshi

Një porosi e mbretit Zog në vitin 1929 për të kirjuar planin urbanistik të Tiranës, çoi në lindjen e sheshit Skënderbej, që në fakt u frymëzua nga sheshi Shën Pjteri në Vatikan dhe u projektua nga mjeshtrit italianë. Cfarë ndodhi gjatë viteve të komunizmit dhe si u transformua më tej ky shesh./opinion.al

https://www.youtube.com/watch?v=GloyJTkHgQs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close