ZZZFun

TEST / Zgjidh një imazh dhe zbulo sekretet e jetës tënde

  1. Bekime të fshehura

Eshtë e nevojshme të mos nxjerrim përfundime të hershme për rrethanat aktuale. Kjo situatë nuk është ashtu siç duket. Ju mund të habiteni kur zbuloni se keni marrë diçka shumë të ndryshme nga sa kërkoni. Reagimi juaj mund të jetë konfuz dhe mund të pyesni veten pse ndodhi.

Ju mund të mendoni se universi ka bërë një gabim. Por kini kujdes që të mos gjykoni situatën para kohe. Universi nuk bën gabime dhe nuk keni bërë asgjë të gabuar. Në fakt, ky është një bekim i fshehur.

Nëse keni pasur plane që u rrëzuan papritmas në minutën e fundit, kjo është për të mirën tuaj. Nëse nuk keni kontroll mbi këtë situatë në dukje shqetësuese, është koha të pranoni që ekziston një plan.

Gjërat kurrë nuk duken ashtu siç janë, dhe kjo situatë në të vërtetë ka një surprizë që me siguri do të jetë një bekim. Ju kërkohet të hiqni qafe të gjitha paragjykimet dhe të besoni se universi do të sigurojë atë që dëshironi në mënyrën më të papritur.

  1. Manifestim i magjisë

Ju krijoni jetën bazuar në qëllimet që dërgoni në univers. Kur vërtet ndiqni kursin e ligjit të tërheqjes, magjia fillon të ndodhë. Sinkroniteti ka filluar të bëhet pjesë e jetës suaj të përditshme dhe është vërtet një përvojë magjike. Ndonjëherë mendoni se jeni në një mendje me ligjin e tërheqjes, por jeni shumë të ndarë nga ai.

Ju ndaheni duke i rezistuar asaj që dëshironi. Rezistenca lind nga një frikë nga ndryshimi ose nga një ndjenjë e pavlefshmërisë. Eshtë koha për t’u hapur dhe përqëndruar në atë që ju dëshironi me të vërtetë.

Pasi të keni një pamje të qartë të situatës që dëshironi, mbani mend dhe do të merrni atë që dëshironi çdo ditë. Nëse vërtet besoni se kjo do të ndodhë, duhet të ndjeheni të ngazëllyer sepse e dini se çfarë do të përjetoni.

Ky imazh ju kujton se keni mundësinë të krijoni atë që dëshironi të krijoni. Ju keni një arsye për t’u ndjerë të ngazëllyer dhe jeni gati të provoni magjinë e manifestimit të realitetit tuaj.

  1. Sinergji

Bashkimi i të gjitha talenteve tuaja ju ndihmon të krijoni tiparin energjik që përmban shprehjen tuaj autentike krijuese. Dhuntitë dhe talentet tuaja nuk janë të ndara dhe së bashku ata bëjnë gjithçka që ju jeni. Ju mund të përpiqeni shumë fort për të kuptuar se si po veproni me diçka specifike.

Kjo për shkak se ju shihni gjithçka si pjesë të ndara dhe gjithçka bashkohet dhe ju bën atë që jeni. Kombinimi i dhuntive, talenteve dhe aftësive përbën tërësinë e asaj që mund të ofroni.

Ju nxiteni të kombinoni aspektet tuaja të ndryshme dhe kështu të krijoni diçka të re dhe emocionuese. Ky imazh përfaqëson talentin tuaj krijues. Ju keni një bollëk të energjisë krijuese që është e gatshme të rrezatojë nëse përqafoni të gjitha aspektet e natyrës tuaj të vërtetë.

Ky imazh do t’ju ndihmojë të kuptoni se gjithçka që keni mësuar, të gjitha aftësitë që keni zhvilluar dhe të gjitha dhuntitë tuaja punojnë së bashku për të krijuar një zgjidhje krijuese.

  1. Zgjerimi

Eshtë koha për të dalë nga zona juaj e rehatisë dhe të drejtoheni tek e panjohura. Eshtë e sigurt të merrni rreziqe. Kini besim dhe përjetoni diçka të re. Eshtë koha për t’u rritur dhe për të kaluar në një kapitull të ri në jetën tuaj. Në këtë pikë, gjërat mund të mos jenë të njohura për ju dhe po ndryshojnë me shpejtësi, por mundësitë dhe rrethanat e reja do të jenë një përvojë e shkëlqyeshme për ju.

Ju kërkohet të kaloni kufijtë e zakonshëm. Kur ta lejoni këtë, ju do të krijoni një zgjerim që vjen nga shpirti i cili bëhet forca lëvizëse e të gjitha veprimeve tuaja.

Shpirti juaj kërkon zgjerim. Nuk është e mundur të zgjeroheni nëse vazhdoni me të njëjtën rutinë. Eshtë koha për të pyetur veten: “Si mund të luaj me siguri?”

Nëse ndjeni nevojën për t’u regjistruar në një kurs të ri, filloni një biznes të ri, kjo është shenja juaj. Ju jeni në rrugën e duhur. Besoni dhe shndërroni faqet e jetës në një kapitull të ri dhe emocionues në jetën tuaj! / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close