Video

VIDEO – Momenti i pabesueshëm: Çiklisti përplaset me derën e hapur, dhe për pak…

Ky është momenti i tmerrshëm kur një çiklist pothuajse shtypet nga makina, pasi përplaset në derën e sapohapur tënjë furgoni bardhë.

Pamjet e frikshme tregojnë një person që ecën me biçikletë nëpër Islington, në veri të Londrës, gjatë orëve të pikut të trafikut, kur një automobilist hap derën.

Lëvizja e shpejtë e përplas çiklistin përtokë. Dhe ai shpëton për shumë pak, pa u shtypur nga makina pas tij.

Leave a Reply

Back to top button