Video

VIDEO – “Muskujt”: Fuqia ushtarake amerikane, 2017-2022

Video e mëposhtme është një përshkrim i fuqisë ushtarake të Shteteve të Bashkuara dhe planeve të Amerikës për periudhën 2017-2022. A do të vazhdojë të ruajë parësinë në një glob gjithnjë e më të ndërlikuar, dhe ku po shtohen kandidatët për dominim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close